Besøgsrekord ved Dansk Varmblods jubilæum i Herning

Imponerende 67.211 besøgende fra 21 nationer lagde 6.-10. marts vejen forbi MCH Messecenter Herning, da Dansk Varmblod for 40. gang afviklede hingstekåring i messecenteret.

De fem dage bød på bød på et imponerende program blandt andet bestående af hingstekåring, internationale spring- og dressurkonkurrencer, to udsolgte gallashows i Boxen, hesteauktion, Hest & Rytter-messen med 300 udstillere samt DM for beslagsmede.

Dansk Varmblods arrangement, der er kombineret med den åbne fagmesse Hest & Rytter, er det absolut største, der afvikles i MCH Messecenter Herning, hvis man ser bort fra sportsmesterskaber som VM i Håndbold. I år var der som nævnt 67.211 besøgende ved DV’s arrangement, mens Scandinaviens største feriemesse, Ferie for Alle, 22.-24. februar trak 61.319 besøgende og Nordeuropas førende landbrugsmesse, Agromek, i 2018 havde besøg af 40.214.

Det var da også en fornøjet Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S, der under gallashowet lykønskede Dansk Varmblod med jubilæet i Herning, og samtidig sendte en stor tak til avlsforbundet, deres ansatte og mange frivillige, som igen i år havde formået at skabe et superflot og velgennemført arrangement.

Læs mere om Dansk Varmblods arrangement i Herning

Queenparks Wendy og Patrik Kittel i Herning 2019
Den smukke og talentfulde 5-årige hoppe Queenparks Wendy vandt Blue Hors Unghestechampionat 2019 med en af de højeste karakterscorer, der nogensinde er givet. Her ses hoppen under fremmedryttertest med Patrik Kittel i sadlen. Queenparks Wendy fik også Hestens Værns “Gladeste Hest Dressur”. Foto: Ole Jespersen.